Labels leer

Ben jij zelf een tas aan het maken en zoek je nog een element om je nieuwste creatie mee af te maken? Denk dan eens aan een leren labels. Met labels van leer geef je jouw tas een echte exclusieve look, die je natuurlijk graag aan het ontwerp van je tas toe wil voegen. Je vindt de mooiste leren labels in de webshop van Jagea Fournituren. Bij ons kan je leren labels bestellen in meerdere soorten en maten. We verkopen deze labels van leer naast een zeer ruim assortiment andere fournituren. We raden je dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen bij onze producten als je precies de juiste accessoires zoekt voor jouw zelfgemaakt tassen!

Leren labels bestellen

Leren labels kopen doe je heel eenvoudig bij Jagea Fournituren. We hebben een ruim assortiment van deze producten voor je klaarstaan in onze webshop. Het is heel eenvoudig om bij ons een bestelling te maken. Kies gewoon het leren label dat je het beste bij je tas vindt passen en geef aan hoeveel van deze leren labels je bestellen wil. Even je adresgegevens invoeren en je betaling afronden en wij zorgen ervoor dat je bestelling per omgaande jouw kant op wordt gestuurd. Zo kan je snel met die mooie leren labels aan de slag.

Ook leren labels kopen?

Bij Jagea Fournituren vind je een groot aantal verschillende producten in het assortiment. Wij zijn al ruim dertig jaar actief op het gebied van tassen maken en weten dan ook als geen andere welke producten je hierbij het beste kan gebruiken. Meer weten over een bepaald product, of advies nodig over hoe je die mooie tas in elkaar zet? Bel dan gewoon even met ons, of stuur een mailtje. Wij zitten klaar om al je vragen te beantwoorden. Per slot van rekening is het maken van tassen een echte passie voor ons. Een passie die wij graag met anderen willen delen.

© 2012 - 2024 JAGEA fournituren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel