Leder fournituren

Een mooie leren tas aan het maken? De basis staat er, maar je hebt toch het gevoel dat er nog iets mist? Dan is het misschien wel een goed idee om nog wat fournituren aan je tas toe te voegen. Met fournituren kan je zelfs een vrij standaard ontwerp een geheel eigen gezicht geven. We raden je dan ook aan om voor de mooiste leder fournituren eens een kijkje te komen nemen in onze webshop. Bij Jagea Fournituren hebben we een assortiment voor je klaarstaan waarvan je zeker kunt zijn dat er iets voor je tussenzit. Het aanbod is zeer ruim en afwisselend en bij al onze producten staan wij garant voor de kwaliteit. We maken zelf ook professioneel tassen en gebruiken hierbij onze eigen fournituren. We kunnen je dan ook adviseren over hoe jij onze fournituren het beste kan gebruiken.

Leer fournituren kopen

Als je nog wat mooie elementen aan een zelfgemaakt tas toe wil voegen, dan kijk je even bij Jagea Fournituren. Zo hebben we bijvoorbeeld een ruim aanbod aan garen, gespen, ringen, sloten en nieten voor je klaarstaan. Producten die er niet alleen voor zorgen dat je tas steviger wordt, maar die er ook nog een extra draai aan geven. Ook voor andere handige fournituren ben je bij ons aan het juiste adres. Denk daarbij onder andere maar aan ritsen en trekkers, tape, leren stroken, voering en handgereedschap. Alles dat je maar nodig kan hebben bij het maken van een tas vind je overzichtelijk bij elkaar als je even op onze site komt kijken.

Alle leder fournituren bij elkaar

Die mooie leer fournituren hebben we overzichtelijk voor je bij elkaar gezet. Het is heel eenvoudig om deze producten te bestellen, waarna wij zorgen dat je ze snel in huis hebt. Meer weten over onze producten, of over hoe je ze gebruikt. Je mag hier altijd je vragen over stellen. Wij zijn al ruim 30 jaar actief op het gebied van het maken van tassen en hebben dan ook zeer veel ervaring hiermee.

© 2012 - 2024 JAGEA fournituren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel