Tassen fournituren

Bij Jagea Fournituren hebben we een groot aantal mooie accessoires voor het maken van tassen bij elkaar staan. Wij hebben zelf al ruim 30 ervaring met het maken van tassen. We werken veel samen met mode ontwerpers die een proefmodel van een tas gemaakt willen zien. Deze ontwerpers weten dat ze bij ons de hoogste kwaliteit kunnen verwachten. De ervaring die wij opdoen bij het maken van tassen gebruiken we dan weer bij het aanvullen van ons assortiment fournituren. Wij willen in onze webshop alleen maar de beste producten bij elkaar hebben staan, zodat jij zeker weet dat je kwaliteit in huis haalt. Je wilt toch niet dat die mooie, zelf gemaakte tas zomaar uit elkaar gaat vallen als je hem een paar keer gebruikt hebt?

De grootste tassen fournituren groothandel

Bij ons vind je niet zomaar een paar producten bij elkaar. Wij hebben namelijk een echte tassen fournituren groothandel voor je klaarstaan! Denk daarbij eens aan de mooiste gespen, stroken leer, ringen, ritsen en garen die je maar nodig kan hebben bij het maken van je tas. Als je een basis tas klaar hebt staan, dan weet je in ieder geval zeker dat je met deze fournituren hier nog allerhande mooie elementen aan toevoegt. Zo wordt jouw mooie tas al snel een hele bijzondere tas! Kijk gewoon eens in ons assortiment bij het ruime aanbod, dat we tegen scherpe prijzen aanbieden.

Meer weten over onze tassen fournituren?

Wij weten alles over tassen fournituren en delen deze kennis graag met jou. Het is per slot van rekening belangrijk dat je de juiste producten gebruikt als je iets aan het maken bent. Met de goede, creatief bij elkaar gezochte fournituren maak je van een leuke tas een prachtige tas. Als je een bepaald product niet in onze webshop kan vinden, neem dan gewoon even contact met ons op. Zo verkopen wij bijvoorbeeld ook hele lappen leer aan mensen die dit nodig hebben bij het maken van hun producten.

© 2012 - 2024 JAGEA fournituren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel