Tuigleer kopen

Ben jij iemand die het leuk vindt om zelf tassen te maken? Of is dit je werk en ben je op zoek naar net dat ene element dat van een mooie tas een bijzondere tas maakt? Je zou dan bijvoorbeeld eens kunnen denken aan het gebruik van tuigleer. Tuigleer kopen doe je bij Jagea Fournituren. In onze webwinkel vind je een groot aantal producten op het gebied van fournituren, waar tuigleer natuurlijk een belangrijk onderdeel van is. Met de juiste kleur tuigleer maak je een tas echt af. We hebben dan ook een groot aantal kleuren voor je klaarstaan. Dit leer kan je dan ook in een verscheidenheid aan formaten kopen.

Tuigleder kopen bij Jagea

Tuigleer is een soort leer die zeer stevig is en die perfect gebruikt kan worden om niet alleen elementen aan een tas mee toe te voegen, maar ook om van de grond af een tas helemaal mee op te bouwen. Het tuigleer dat je bij Jagea koopt is plantaardig gelooid leer. Dit is leer van hoge kwaliteit, dat ook buitengewoon geschikt is om bijvoorbeeld te verven of stempelen. De mogelijkheden die je met dit leer hebt zijn praktisch eindeloos. We verkopen het leer in stroken van 55 cm en 120 cm. Je hebt bij ons ook de mogelijkheid om grotere stukken leer, of zelfs hele vellen te kopen. Hier moet je dan wel even contact met ons over opnemen zodat we de mogelijkheden met je door kunnen nemen.

Ook tuigleer kopen?

Jagea Fournituren is een webwinkel die is opgezet door mensen die al 30 jaar professioneel bezig zijn met het maken van tassen. Wij weten dan ook als geen ander welke fournituren je het beste kunt gebruiken als je een tas nog eens extra mooi en bijzonder wil maken. Je kan zodoende niet alleen tuigleder kopen, maar ook ringen, sloten, nieten en andere fournituren. Meer weten over onze producten? Neem dan gewoon eens contact met ons op met al je vragen.

© 2012 - 2024 JAGEA fournituren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel