YKK ritsen

Als je zelf een tas aan het maken bent, dan wil je daar de beste materialen voor gebruiken. Goed, soepel leer, mooie accessoires… Het is ook belangrijk dat je tas een mooie, stevige rits heeft. Als jij iemand bent die wel eens op een rits heeft gekeken, dan heb je waarschijnlijk daar wel eens de letters YKK zien staan. YKK is het grootste ritsenmerk ter wereld. Het is een Japans bedrijf dat al vele jaren de hoogste kwaliteit levert als het op ritsen aankomt. We raden je dan ook aan om YKK ritsen te nemen als je een perfecte rits in je tas wil hebben.

YKK ritsen kopen

Bij Jagea Fournituren vind je een zeer ruim assortiment ritsen van het merk YKK. Dit zijn de ritsen waarvan we wel durven te stellen dat het de beste ritsen zijn die er te krijgen zijn. Het is ook belangrijk dat je een goede rits in je tas zit. Je wil niet in een winkel staan, iets uit je tas moeten halen en dan met een rits zitten die blijft steken. YKK ritsen zijn een garantie voor kwaliteit. We verkopen de ritsen in meerdere soorten en maten, waarbij we ook de kleur voor je in petto hebben die precies bij het design van je tas past. We verkopen kunststof ritsen en metalen ritsen, waarbij we ook nog een assortiment trekkers voor deze ritsen klaar hebben gezet.

Wil jij ook YKK ritsen kopen?

Neem gewoon even een kijkje in ons assortiment als je ook YKK ritsen wil kopen. We hebben deze ritsen in meerdere formaten voor je klaarstaan. In onze overzichtelijke webshop vind je alle producten die je nodig hebt om tot een goede keuze te komen. Naast ritsen verkopen we nog vele andere fournituren. Denk daarbij aan gespen, ringen, voering en garen. Daarnaast hebben we ook voering, gereedschap en musquetons voor je in de aanbieding. Meer weten over een bepaald product, of heb je advies nodig? Geen probleem, je kan altijd bij ons terecht met je vragen.

© 2012 - 2024 JAGEA fournituren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel